Εύκολη στη χρήση και με πλήθος λειτουργιών, η εφαρμογή Soft1 SFA υποστηρίζει πλήρως την εργασία των πωλητών σας όταν βρίσκονται εν κινήσει, περιορίζοντας σημαντικά τον κύκλο της πώλησης. Με το Soft1 SFA, οι πωλητές σας έχουν στη φορητή τους συσκευή, σε πραγματικό χρόνο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να πετυχαίνουν περισσότερες πωλήσεις, ταχύτερα.

Συνδεθείτε κι εσείς με τους πελάτες σας και ανταποκριθείτε πλήρως στις προσδοκίες τους, περιορίζοντας ταυτόχρονα το κόστος της διαδικασίας πώλησης.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητά σας

Ενισχύστε την ομάδα των πωλητών σας, προσφέροντάς τους όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν την καθημερινή τους απόδοση. Το Soft1 SFA αποτελεί μια σύγχρονη mobile λύση που αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες των πωλήσεων της επιχείρησής σας, βοηθώντας σας να μην χάνετε καμία ευκαιρία πώλησης.

Αξιοποιήστε τα εργαλεία reporting του Soft1 Series 5 για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας των πωλητών σας. Παρακολουθήστε τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ευκαιρίες και στοιχεία πωλήσεων, παράπονα πελατών κα. Παράξτε αναφορές παραγγελιών ανά προϊόν, πελάτη, πωλητή ή πηγή lead. Παρακολουθήστε KPI’s και αναλύστε την απόδοση κάθε πωλητή σε καθημερινή βάση.

Εντοπίστε θέματα που οδηγούν σε καθυστέρηση ή απώλεια πωλήσεων. Δείτε τη διαχείριση των leads, τους χρόνους απόκρισης και την αποτελεσματικότητα των πωλητών σας, βοηθώντας τους να να επικεντρωθούν στην πώληση. Αξιολογήστε ευκαιρίες πωλήσεων, υποδείξτε προτεραιότητες, αναπτύξτε προτάσεις για τη μετατροπή τους σε έσοδα και παρακολουθήστε στενά τον ανταγωνισμό.

Αξιοποιήστε τα δεδομένα του Soft1 SFA και πραγματοποιήστε ακριβείς προβλέψεις πωλήσεων. Διαπιστώστε έγκαιρα δυσλειτουργίες στην αλυσίδα πώλησης και προσαρμόστε τις διαδικασίες σας για να μετατρέψετε περισσότερες ευκαιρίες σε τελικές πωλήσεις. Παρακινήστε τους πωλητές σας με χρήσιμα στοιχεία και τάσεις της αγοράς, και θέστε στόχους για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

soft1 sfa

Πετύχετε περισσότερες πωλήσεις, πιο γρήγορα

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο κλείσιμο πωλήσεων παρά στην αναζήτηση emails ή τη σύνταξη αναφορών. Διαχειριστείτε παραγγελίες, ιστορικό, στατιστικά πωλήσεων, πληροφορίες πελατών, και δείτε τιμές και αποθέματα προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Προτείνετε και καταχωρήστε παραγγελίες, εφαρμόστε εκπτώσεις, υλοποιήστε cross-sell και up-sell πωλήσεις.

Αυτοματοποιήστε το merchandising

Καταγράψτε τις πληροφορίες που συλλέγετε στα σημεία πώλησης, απευθείας στο tablet ή το smartphone σας. Προγραμματίστε εύκολα τις επισκέψεις σας σε πελάτες. Καταγράψτε τα αποθέματα των προϊόντων, προτείνοντας έγκαιρα την αναπλήρωσή τους. Καταχωρίστε τις τιμές του ανταγωνισμού, διαχειριστείτε ερωτηματολόγια και διεξάγετε επιτόπου έρευνες αξιολόγησης.

Προγραμματίστε καλύτερα τη δουλειά σας

Ξεχάστε τις χειρόγραφες καταχωρήσεις. Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες, μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις στον τομέα ευθύνης σας. Σχεδιάστε καλύτερα το πλάνο των επισκέψεών σας, περιορίζοντας το χρόνο και τα έξοδα των μετακινήσεων. Πραγματοποιήστε check-in σε κάθε επίσκεψη, καταγράφοντας αυτόματα την τοποθεσία και τις ενέργειές σας, στο Soft1 ERP Series 5.

Κατανοήστε τη μεγάλη εικόνα

Δείτε την πορεία των πωλήσεων σας με ένα μόνο κλικ, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Αξιολογήστε τις επιδόσεις έναντι στόχων, ανακαλύψτε νέες τάσεις και εκτιμήστε πιθανούς κινδύνους, προσαρμόζοντας έγκαιρα τη στρατηγική σας. Με τις δυνατότητες ανάλυσης του Soft1 ERP Series 5, μπορείτε να υπολογίσετε την απόδοση της επένδυσής σας σε πόρους marketing και πωλήσεων.

Βελτιώστε το cash flow της επιχείρησής σας

Το Soft1 ERP Series 5 δίνει μεγαλύτερη αξία στα δεδομένα πωλήσεων που συλλέγετε, παρέχοντας real-time αναφορές για την εξέλιξη του cash flow. Ελέγξτε και κατανοήστε τα νούμερα των πωλήσεων, εξάγετε συμπεράσματα και ενισχύστε τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Αξιοποιήστε τα εργαλεία forecasting του Soft1 Series 5 και πραγματοποιήστε μακροπρόθεσμες προβλέψεις εσόδων.

Θέστε ισχυρές βάσεις ανάπτυξης

Μετατρέψτε τις δραστηριότητες των ανθρώπων σας σε πολύτιμα δεδομένα για τη χάραξη της στρατηγικής πωλήσεων και την εναρμόνισή της με τους εταιρικούς στόχους. Παρακολουθήστε την απόδοση της ομάδας πωλήσεων, ορίστε προτεραιότητες στα μέλη της και λάβετε αποφάσεις για την κατανομή πόρων, το budget, την τμηματοποίηση και τη στόχευση της αγοράς.