Ποιοι είμαστε

Η DGSOFT (επίσημος και πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne) είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα από το 2006. Δραστηριοποιείται στη διάθεση πρωτοποριακών υπηρεσιών πληροφορικής τεχνολογίας, μηχανογραφικών λύσεων, cloud computing εφαρμογών και προϊόντων business software (ERP – CRM). Το στελεχικό δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς πληροφορικής, έτσι ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών της.

Με χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα, το λογισμικό Soft1 καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των αναπτυσσόμενων και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων, έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία για την καινοτομία, καθώς και την ηγετική του θέση στην αγορά.

Το λογισμικό Soft1 αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες λύσεις business λογισμικού, καθώς σχεδιάστηκε με βάση πραγματικά υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και αξιοποιώντας τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία. Το λογισμικό χαρακτηρίζεται από πληρότητα σε όλες τις ενότητες λειτουργιών που περιλαμβάνει και ενσωματώνει πρακτικές που είναι απαραίτητες σε κάθε επιχειρηματική οργάνωση.

Επιπλέον, η DGSOFT έχει αναπτύξει και διαθέτει στην αγορά ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού που βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις καθημερινές τους διαδικασίες και να εξελιχθούν.

Η ναυαρχίδα των λύσεων αυτών ονομάζεται CCM (Contact Center Manager), η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία CTI (Computer Telephony Integration) και αποτελεί μία ισχυρή πλατφόρμα λογισμικού η οποία πάρεχει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης διαχείρίσης εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του ERP/CRM. Λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του ERP/CRM σας και του τηλεφωνικού σας κέντρου επιτυγχάνοντας την μεταξύ τους διασύνδεση και λειτουργία.

Η πλατφόρμα DGSOFT ePayments σε συνδυασμό με την υπηρεσία DIAS CREDIT TRANSFER εξασφαλίζει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας εισπράξεως οφειλών από πελάτες-συνεργάτες σας παρέχοντας τους τη δυνατότητα να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα συνεργασίας τους με τη χρήση Κωδικού Πληρωμής, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αυτόματη ενημέρωση των πληροφοριακών συστημάτων της Εταιρίας σας.

Η πλατφόρμα τιμολόγησης και έκδοσης λογαριασμών 3K Billing έχει σχεδιαστεί για σύνθετα περιβάλλοντα τιμολογησης και παρέχει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, καθιστώντας ευκολότερη τη σχεδίαση, διάθεση και τιμολόγηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Our specialization

ERP
CRM
CTI