Η λύση της SoftOne προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM Series 6, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλευθούν νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, το Soft1 CRM Series 6 βοηθάει την επιχείρησή σας να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να ενισχύσει τις πωλήσεις της, αυξάνοντας παράλληλα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

Βρεθείτε δίπλα στους πελάτες σας από οπουδήποτε

Το Soft1 Cloud CRM Series 6 παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας (Software as a Service), όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Το Soft1 Cloud CRM Series 6 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά ευκαιρίες πώλησης, να αξιοποιήσετε πληροφορίες που αφορούν πελάτες και να τρέξετε καμπάνιες που θα μετατρέψουν περισσότερες ευκαιρίες σε πραγματικούς πελάτες.

Διαχειριστείτε καλύτερα τις σχέσεις με τους πελάτες σας, παρέχοντάς τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Με το Soft1 Cloud CRM Series 6, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία με πελάτες, ανταποκρινόμενοι πιο γρήγορα από ποτέ, στα αιτήματά τους.

Αξιοποιήστε τα ισχυρά εργαλεία analytics και reporting του Soft1 CRM Series 6 για να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Προσφέρετε στους ανθρώπους των πωλήσεων όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να οικοδομήσουν ισχυρές πελατειακές σχέσεις.

Ανταποκριθείτε άμεσα σε νέες ευκαιρίες. Με το Soft1 Cloud CRM Series 6, οι άνθρωποι των πωλήσεων μπορούν να βρεθούν δίπλα σε υφιστάμενους, αλλά και υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας κάθε στιγμή, μέσα από το tablet ή το smartphone τους.

Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση hardware και software. Αποκτήστε το Soft1 Cloud CRM Series 6 με την καταβολή μόνο μίας απλής συνδρομής (pay-as-you-go), χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε απόδοση και λειτουργικότητα.

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud CRM Series 6 σας απαλλάσσει από κάθε άγχος και ευθύνη, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο, αυτόματη λήψη backup, καθώς και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.