DGSOFT

ΝΕΑ


Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA)

Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (myDATA)

01 Σεπτεμβρίου 2020

Η εισαγωγή της υποχρεωτικής τήρησης των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) της ΑΑΔΕ αποτελεί πλέον -και επισήμως- γεγονός, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή λειτουργία ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

H DGSOFT, υποστηρίζοντας σε διαρκή βάση τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, έχει ήδη προβεί στην προετοιμασία των εφαρμογών που υποστηρίζει ώστε αυτές να εναρμονίζονται πλήρως με όλες τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της ΑΑΔΕ.

Διαβάστε περισσότερα.....Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Πιστοποιημένη Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

05 Αυγούστου 2020

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι η SoftOne αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού της αγοράς που πιστοποιήθηκαν επισήμως από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Δραστηριοποιούμενη όπως γνωρίζετε από το 2013 στο πεδίο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, η SoftOne έχει προσαρμόσει την cloud υπηρεσία EINVOICING ώστε να εναρμονίζεται απολύτως με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής μέσω της χρήσης «υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης» (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ).

Σε online διασύνδεση με οποιαδήποτε εφαρμογή λογισμικού (ή σύστημα τιμολόγησης) της αγοράς και την πλατφόρμα myDATA, το SoftOne EINVOICING επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση -Χονδρικής και Λιανικής- να αποστέλλει ηλεκτρονικά οποιοδήποτε παραστατικό πώλησης στους πελάτες της, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τα Ηλεκτρονικά της Βιβλία. Σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή ακριβώς της έκδοσης του παραστατικού στο σύστημα!

Διαβάστε περισσότερα.....PROJECT MANAGEMENT - ERP

ERP: Tο απαραίτητο εργαλείο για το project management

11 Φεβρουαρίου 2020

Είναι αρκετοί εκείνοι που αγνοούν πως το ERP είναι ένα εργαλείο που μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με το project management. Με απλά λόγια, το project management συνεπάγεται πως έχουμε θέσει ένα στόχο και μπορούμε να ελέγξουμε τις μεταβλητές μέχρι να πετύχουμε το στόχο αυτόν. Το ERP θα είναι ο αρωγός μας σε αυτήν την κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, παραθέτουμε μια ανασκόπηση των ERP project management χαρακτηριστικών που καλό είναι να λάβετε υπόψη σας.

Κατανομή πόρων

Όποιο κι αν είναι το project σας, το ERP είναι το απαραίτητο εργαλείο που θα μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία των ανθρώπων και των διεργασιών. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να κατανείμει τους πόρους -όπου και όποτε αυτό απαιτηθεί- για την επιτυχή ολοκλήρωση του project.

Διαβάστε περισσότερα.....Soft1 CRM

Social Media και CRM

10 Ιανουαρίου 2020

Το CRM έχει να κάνει με τη διαχείριση και τη μεγιστοποίηση της αλληλεπίδρασης της επιχείρησης με τους πελάτες της. Με τα social media να παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στις ζωές όλων μας, είναι σίγουρα απαραίτητο να έχετε αφενός μια λύση CRM και αφετέρου αυτή να είναι “social”. Έχοντας αυτό κατά νου, παραθέτουμε κάποια tips που μπορεί να σας διευκολύνουν στη χρήση του Social CRM.

Στόχοι και στόχευση

Το βασικό «πρόβλημα» με τα social media είναι πως παράγουν πολύ… θόρυβο και καταναλώνουν πολύ χρόνο, εφόσον δεν είστε προσεκτικοί. Στην πράξη, ισχύει για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν CRM ό,τι ισχύει και για τους χρήστες στο Facebook. Πρέπει επομένως να ξεκινήσετε την εμπειρία σας με το CRM, έχοντας θέσει εξαρχής στόχους για το ποια δεδομένα χρειάζεται να συλλέξετε και πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς όφελος των πελατών σας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περίπτωση αυτή είναι ότι συνήθως οι περισσότεροι εξαντλούνται στο πώς να αυξήσουν το engagement ή να διευρύνουν το reach, χωρίς να αντιλαμβάνονται το πώς αυτά θα ωφελήσουν ακριβώς την επιχείρηση σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα.....Soft1 CRM

CRM για περισσότερες πωλήσεις !

13 Νοεμβρίου 2019

Επιδίωξη κάθε επιχείρησης που θέλει να αναπτυχθεί, είναι να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες από εκείνους που ήδη έχει. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπορεί να βοηθήσει η λύση Soft1 CRM, καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οικοδομήσουν ακόμα καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες τους, με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά ικανοποίησης που -με τη σειρά τους- θα φέρουν περισσότερες πωλήσεις. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα.

Αυτό που κάνει μια λύση CRM είναι να καταγράφει και να αναλύει το σύνολο της επικοινωνίας μεταξύ των πελατών και της επιχείρησης, ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό εργαλείο, μιας και επιτρέπει στην επιχείρηση να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της, μέσω των επαφών που έχει με αυτούς. Εφόσον οι πελάτες μείνουν ικανοποιημένοι, το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνουν και πιστοί.

Διαβάστε περισσότερα.....
digital transformation


Το localization ως μέρος του ψηφιακού μετασχηματισμού της επιχείρησής σας

16 Οκτωβρίου 2019

Είτε είστε CEO είτε marketing executive, είναι βέβαιο πως έχετε σκεφτεί να προχωρήσετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας. Αναλογιστείτε απλά ότι το digital marketplace στο οποίο ζούμε και συναλλασσόμαστε, «απαιτεί» από τα brands και τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν να καινοτομούν, ώστε να επιβιώσουν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Ας δούμε αναλυτικότερα γιατί ο ψηφιακός μετασχηματισμός πρέπει να τοποθετηθεί στο επίκεντρο της στρατηγικής της επιχείρησής σας μέσα από τον φακό του “localization”, δηλαδή της προσαρμογής του πρωτότυπου περιεχομένου σε ένα νέο στοχευμένο ακροατήριο, η οποία απαιτεί κάτι πιο σύνθετο από μια απλή μετάφραση.

Αξία του brand, εδραίωση της παρουσίας

Δεν είναι εύκολο για μια επιχείρηση να εδραιώσει το όνομά της, ιδίως σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Εντούτοις, το content localization -σε συνδυασμό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό- θα βοηθήσει το brand σας να επιτύχει το στόχο του. Τόσο οι πελάτες, όσο και οι άλλες επιχειρήσεις του κλάδου θα αρχίσουν να δίνουν σημασία και αξία στο περιεχόμενό σας, τις σελίδες σας και τον αντίκτυπο που έχετε. Εν ολίγοις, όσο περισσότερο κινείστε προς το localization μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο περισσότερο θα ξεχωρίζετε online.


Διαβάστε περισσότερα...
SMBs ENTERPRISE MOBILITY


Μονόδρομος το Enterprise Mobility για τις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις

19 Σεπτεμβρίου 2019

Οι επιχειρήσεις, όλων των μεγεθών, έχουν ξεκινήσει να ενσωματώνουν λύσεις mobility στη ροή εργασιών τους, καθώς τους προσφέρουν ευελιξία και επεκτασιμότητα. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες SMBs που αναρωτιούνται κατά πόσον θα πρέπει να υλοποιήσουν μια ΕΜ στρατηγική.

Το ερώτημα απασχολεί πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε το πώς οι mobile λύσεις -ιδιαίτερα οι MDM– μπορούν να ενσωματωθούν ώστε να δουλέψουν αποδοτικά στην υποδομή των SMBs.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός mobile συσκευών είναι επί του παρόντος ενεργός και διευρύνεται μέρα με τη μέρα, οι επιχειρήσεις υιοθετούν την ιδέα της χρήσης των συσκευών αυτών προκειμένου να εκτελέσουν σημαντικές λειτουργίες. Οι εργαζόμενοι μπορούν να επεκτείνουν με άνεση τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες πέραν των workstations, ακόμα και του γραφείου τους, χρησιμοποιώντας τις mobile συσκευές, τις πλατφόρμες και τις εφαρμογές τους.


Διαβάστε περισσότερα...
CTI


Το μέλλον του CTI

4 Σεπτεμβρίου 2019

Το 1996, ένα άρθρο του Guy Matthews προέβλεψε τρεις τεχνολογίες CTI που θα διαμορφώσουν τον τρόπο επικοινωνίας των μαζών στο μέλλον: τηλέφωνα μέσω Internet, φαξ μέσω υπολογιστή και εύκολη διεθνή επανάκληση. Όλα αυτά είναι τώρα άμεσα με την σημερινή τεχνολογία CTI.

Ποιό είναι λοιπόν το μέλλον του CTI; Έχει φτάσει η τεχνολογία στην κορυφή της; Τι πρέπει να αναμένουμε από τις ολοκληρωμένες λύσεις CTI;

Το μέλλον του CTI στο «σύννεφο» (cloud)

Το Cloud computing έχει πλέον ανοίξει το δρόμο για τη μαζική υιοθέτηση της CTI τεχνολογίας. Υπάρχουν ισχυρά συστήματα, πλατφόρμες και διαθέσιμες εφαρμογές για κάθε είδους επιχείρηση. Μέσω κλιμακούμενων υπηρεσιών, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τεχνολογίες, όπως η CTI, για να ανταγωνίζονται στο ίδιο επίπεδο με εταιρείες που διαθέτουν περισσότερη τεχνική εμπειρία και μεγαλύτερα πορτοφόλια.


Διαβάστε περισσότερα...
SOFTONE - SOFT1 - ERP


Οι CFOs επιλέγουν cloud ERP

26 Αυγούστου 2019

Ένας βασικός λόγος είναι ότι οι CFOs εκτιμούν πως το cloud ERP -ενσωματώνοντας και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης όπως το machine learning– μπορεί να αυτοματοποιήσει καθημερινές εργασίες οικονομικής διαχείρισης, δίχως την εξάρτηση των custom reports. Εφόσον οι απαιτούμενες πληροφορίες βρίσκονται στο cloud, τα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις είναι πολλαπλά.

Reports

Το cloud ERP επιτρέπει ακόμα ταχύτερα reports, μηνιαία, εβδομαδιαία ή και καθημερινά. Χάρη στο cloud ERP, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους τα reports που επιθυμούν, όποτε τα επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται να καταφεύγουν στην απηρχαιωμένη, και όχι τόσο χρήσιμη πλέον, λύση των πολλαπλών spreadsheets.


Διαβάστε περισσότερα...
SOFTONE - SOFT1 - ERP


Τι έχει να μας προσφέρει το ERP στο κοντινό μέλλον;

19 Αυγούστου 2019

Είναι εντυπωσιακό να παρατηρεί κάποιος την εξέλιξη και μεταμόρφωση του ERP από τεχνολογικά περίπλοκη και ακριβή πλατφόρμα, σε ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τεχνολογίες cloud επόμενης γενιάς. Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα 10 χρόνια, έχει ενδιαφέρον να κάνουμε κάποιες προβλέψεις για το μέλλον του ERP.

SaaS και ERP

Οι παραδοσιακές ERP εφαρμογές βρίσκονται αποθηκευμένες στους servers της επιχείρησης, το οποίο σημαίνει πως αυτή είναι υπεύθυνη για το αρχικό κόστος επένδυσης, τη συντήρηση του hardware και την επέκτασή του. Τα βασισμένα στο SaaS apps είναι αποθηκευμένα σε cloud servers, με αποτέλεσμα εξοικονόμηση χρημάτων, ταχύτερες αναβαθμίσεις και επεκτασιμότητα, ενώ δεν καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Η διαφορά αυτή μπορεί να σημαίνει οικονομία σημαντικού χρηματικού ποσού με όρους TCO.

Σε άλλους κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του CRM ή HR, το SaaS έχει γίνει το προεπιλεγμένο μοντέλο για νέες υλοποιήσεις. Όσον αφορά τα συστήματα ERP, η μετάβαση στο SaaS προβλέπεται να επιταχυνθεί στα επόμενα 3 χρόνια και να αποτελέσει την προτιμώμενη μέθοδο για πολλούς κλάδους και τύπους επιχειρήσεων, ιδίως τις μικρομεσαίες.


Διαβάστε περισσότερα...
SOFTONE - SOFT1 - ERP


Οι καινοτομίες του ERP που αξίζει να ανακαλύψετε!

29 Ιουλίου 2019

Έρευνα της Gartner προβλέπει πως σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις θα έχουν μετακινήσει τα συστήματα ERP στο cloud ως το τέλος του 2019 ή θα έχουν μπει στη διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο πολλές επιχειρήσεις θα πρέπει να εκσυγχρονίσουν τα συστήματα και τις λύσεις τους, αλλά θα προσφέρει και στους ERP vendors τη δυνατότητα να ενσωματώσουν καινοτομίες όπως η ΑΙ. Παραθέτουμε κάποιες ενδιαφέρουσες ERP καινοτομίες για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Ο ρόλος της ΑΙ

Η τεχνολογία του machine learning έχει να προσφέρει πολλά στους χρήστες του ERP, ιδίως στο θέμα του αυτοματισμού. Η ΑΙ θα συνεισφέρει, εντοπίζοντας εκείνα τα πεδία όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αυτοματισμό για ακόμα πιο αποτελεσματικές επιχειρησιακές διεργασίες. Σε πολλές περιπτώσεις, τα συστήματα ERP μπορούν να καθορίσουν και να οργανώσουν τους αυτοματισμούς για χάρη των εργαζομένων τους. Είναι προφανές πως ο ρόλος της ΑΙ θα γίνεται ολοένα και σημαντικότερος καθώς οι εργαζόμενοι θα εξοικειώνονται με τα εργαλεία της.


Διαβάστε περισσότερα...
SOFTONE PROSVASIS UNISOFT


Νέα εποχή για τη SoftOne, νέα εποχή για την αγορά λογισμικού

24 Ιουλίου 2019

Την αφετηρία μίας νέας εποχής εγκαινίασε τον περασμένο μήνα (Ιούνιο 2019) η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, παρουσιάζοντας το μετασχηματισμό της στη μεγαλύτερη εταιρεία business λογισμικού στην ελληνική αγορά, καθώς και την ισχυρότερη τοποθέτησή της στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού της ΝΑ Ευρώπης.

Με την ολοκλήρωση μίας σειράς στρατηγικών επενδυτικών κινήσεων που περιλάμβαναν την εξαγορά των εταιρειών UNISOFT και PROSVASIS, η SoftOne μετεξελίσσεται σε ένα ισχυρό σχήμα ομίλου εταιρειών πληροφορικής με συνολικό τζίρο που αναμένεται να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ στο τέλος της χρήσης του 2019.

O Όμιλος SoftOne περιλαμβάνει πλέον τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει επίσης ένα διευρυμένο δίκτυο περισσότερων από 600 συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 συνολικά χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Αξιοποιώντας τις ισχυρές συνέργειες που δημιουργούνται, το νέο σχήμα διευρύνει σημαντικά το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της SoftOne και προσφέρει λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.


Διαβάστε περισσότερα...
MOBILE ERP


Τα πλεονεκτήματα του mobile ERP

11 Ιουλίου 2019

Είναι πολλές οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν mobile συσκευές, αντί των παραδοσιακών desktop συστημάτων, εξαιτίας του ότι είναι φορητές και σαφώς πιο οικονομικές. Στη λογική αυτή, το ERP αναπροσαρμόζεται για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος του νέου connected οικοσυστήματος. Ας δούμε τα οφέλη αναλυτικότερα.

Ταχύτερη λήψη αποφάσεων

Ο κόσμος των επιχειρήσεων, όπως γνωρίζουμε καλά, βασίζεται στη διαχείριση δεδομένων, και εφόσον δεν γνωρίζετε τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή, αυτό θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στην παραγωγικότητά σας. Το mobile ERP συγκεκριμένα, επιτρέπει στον χρήστη άμεση πρόσβαση στα επιχειρηματικά δεδομένα όπως αυτά εμφανίζονται και καταγράφονται, με συνέπεια καλύτερες αποφάσεις, και άρα βελτιωμένη αποτελεσματικότητα.


Διαβάστε περισσότερα...
e-payment


Ανάπτυξη χωρίς ERP, δεν γίνεται!

2 Ιουλίου 2019

Εάν ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, ξεκινήστε εξετάζοντας αρχικά τις ποικίλες, γενικής φύσεως στρατηγικές που εφαρμόζονται στις περισσότερες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως τύπου. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να επικεντρωθείτε σε εκείνες που θεωρείτε πως θα καλύψουν πληρέστερα τις ανάγκες σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε το καλύτερο πλάνο για τη δική σας επιχείρηση.

Διείσδυση στην αγορά

Πρόκειται για μια από τις πλέον κοινές στρατηγικές ανάπτυξης. Χρησιμοποιώντας τη στρατηγική αυτή, η επιχείρηση κάνει marketing ενός υπάρχοντος προϊόντος με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς της. Ο πλέον προφανής τρόπος για μια επιχείρηση να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της, είναι να μειώσει τις τιμές της, αν και η κίνηση αυτή μπορεί να στείλει ένα «αμφιλεγόμενο» μήνυμα αναφορικά με την ποιότητα των προϊόντων. Ευτυχώς, στην περίπτωση αυτή, το ERP προσφέρει πολλαπλές επιλογές για βοήθεια, με τον καθορισμό τιμών και την αύξηση του μεριδίου αγοράς, συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου rules–base pricing που επιτρέπει στην επιχείρηση να κατανοήσει τα τρέχοντα patterns και τάσεις του κλάδου δραστηριοποίησης, των πελατών και των ανταγωνιστών προτού προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα...
e-payment


Ενσωμάτωση της τηλεφωνίας στο CRM

27 Ιουνίου 2019

Η ενσωμάτωση / διασύνδεση της τηλεφωνίας στο CRM (Customer Relations Management) μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Με διαισθητικές λειτουργίες όπως αυτόματη διανομή και διαχείριση κλήσεων βοηθάει στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επαφών με πελάτες. Για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας, οι εταιρείες μπορούν να ενσωματώσουν το CTI (Computer Telephony Integration) με το CRM τους και να παράσχουν στα στελέχη υποστήριξης πελατών πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, καθώς και σε αναλυτικά στοιχεία. Αυτή η ενοποίηση είναι είναι εφικτή προς υλοποίηση με τη CTI πλατφόρμα της DGSOFT.


Διαβάστε περισσότερα...e-payment


Πώς να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας με το ERP

21 Ιουνίου 2019

Κάποιες επιχειρήσεις αρχίζουν να σκέφτονται σοβαρά την ανανέωση ή την υλοποίηση μίας λύσης ERP. Εφόσον το σύστημα ERP που έχετε δεν είναι ενημερωμένο με όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες – cloud, mobile ή ΑΙ δυνατότητες - ίσως έχει έρθει η ώρα να μετακινηθείτε σε ένα σύστημα ERP που είναι καλύτερα σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Ας δούμε κάποιους σημαντικούς λόγους.

Συνολική εποπτεία λειτουργιών

Δεν είναι απίθανη η περίπτωση κάποιοι πελάτες σας να επιθυμούν να αλλάξουν τις παραγγελίες τους, και δεδομένου πως δεν μπορείτε να πείτε εύκολα όχι σε κάποιον πελάτη, ίσως χρειαστεί να ανακαλύψετε τρόπους με τους οποίους θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να ανταποκριθείτε στις συμφωνηθείσες ημερομηνίες. Χάρη στο σύστημα ERP, οι αλλαγές που μπορεί να επιθυμούν οι πελάτες ίσως δεν είναι και τόσο «επώδυνες», αφού προσφέρει συνολική εικόνα για τη λειτουργία της επιχείρησής σας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, σχεδιασμός, λογιστήριο, παραγωγή, διανομή, HR κα.). Όλα είναι ενσωματωμένα στο ERP και τα πολύτιμα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε όλα τα επίπεδα, ενώ όλα τα τμήματα ενημερώνονται αυτόματα για τυχόν αλλαγές σε χρονοδιαγράμματα ή προϊόντα.


Διαβάστε περισσότερα...e-payment


Πλατφόρμα online πληρωμών και εισπράξεων
DGSOFT e-Payments

11 Ιουνίου 2019

Η πλατφόρμα DGSOFT e-Payments σε συνδυασμό με την υπηρεσία DIAS CREDIT TRANSFER αυτοματοποιεί τη διαδικασία των εισπράξεων από πελάτες σας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται, με τη χρήση Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αυτόματη ενημέρωση των πληροφοριακών / μηχανογραφικών συστημάτων της Εταιρίας σας.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

 1. Η πλατφόρμα DGSOFT e-Payments αποδίδει ενα μοναδικό Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής σε κάθε πελάτη και χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για την επαλήθευση της ορθότητας του.
 2. Ο Πελάτης εκτελεί την εντολή πληρωμής στην Τράπεζά του με τη χρήση του παραπάνω κωδικού.
 3. Η πλατφόρμα DGSOFT e-Payments επικοινωνεί με τη ΔΙΑΣ ΑΕ, συλλέγει τα στοιχεία των συναλλαγών και ενημερώνει αυτόματα το πληροφοριακό / μηχανογραφικό σας σύστημα.


Διαβάστε περισσότερα.....CRM


Η SoftOne στα κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς

06 Ιουνίου 2019

Το βραβείο “Corporate Superbrand” απέσπασε η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), αναδεικνυόμενη μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, δίπλα σε πολυεθνικούς κολοσσούς.

Η νέα σημαντική διάκριση της SoftOne έλαβε χώρα κατά την τελετή απονομής των βραβείων Superbrands GREECE 2018-2019 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.


Διαβάστε περισσότερα.....CRM


Εξαγορά της Prosvasis από τη SoftOne Technologies

24 Μαΐου 2019

H SoftOne Technologies, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την εξαγορά της εταιρείας Prosvasis, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων λογισμικού και υπηρεσιών εκπαίδευσης για λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία. Η SoftOne, με τη νέα της επένδυση, ισχυροποιεί περαιτέρω την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά λογισμικού πληροφορικής και cloud υπηρεσιών, επιταχύνοντας τη διείσδυσή της στον κλάδο των λογιστικών και φοροτεχνικών γραφείων.

H Prosvasis ιδρύθηκε το 2005 και έχει καταφέρει μέσα από μία πολυεπίπεδη δραστηριοποίηση στην ελληνική αγορά, να αποκτήσει ένα διευρυμένο πελατολόγιο άνω των 4.500 λογιστικών γραφείων. Πέρα από την ανάπτυξη λύσεων λογιστικής διαχείρισης, η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης με τη διοργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων, καθώς και την παραγωγή εξειδικευμένων εκδόσεων με αντικείμενο λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα.


Διαβάστε περισσότερα.....CRM


Ακόμα σκέφτεστε να βάλετε CRM; Ας δούμε τι χάνετε…

10 Μαΐου 2019

Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως το CRM αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για μια μικρή και μεσαίου μεγέθους επιχείρηση, προκειμένου να ανταποκριθεί και να διαχειριστεί τις συναλλαγές της με τους πελάτες της, κατά τρόπο αμοιβαία επωφελή. Μιας και ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις σπεύδουν να υιοθετήσουν τα συστήματα αυτά, τα CRMs συνεχίζουν να ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες που καθιστούν ευκολότερη τη συνεργασία με τους πελάτες. Επιπρόσθετα, η διαθεσιμότητα των cloud-based και on-demand υπηρεσιών, έχει καταστήσει το CRM ακόμα πιο οικονομικό για τις μικρές επιχειρήσεις. Δεδομένου λοιπόν πως οι επιχειρήσεις βασίζονται στο CRM, προκειμένου αφενός να κρατήσουν το ήδη υπάρχον πελατολόγιό τους και αφετέρου να το διευρύνουν, φαντάζει ανεδαφικό το γεγονός πως ακόμα μπορεί να φοβάστε την υλοποίηση μιας λύσης CRM. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι πραγματικά «χάνετε»...


Διαβάστε περισσότερα.....CTI


CTI - Contact Center Manager
Αυτοματοποιημένη διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων μέσω ERP/CRM για όλα τα τηλεφωνικά κέντρα

02 Μαΐου 2019

CCM/CTI: Αποτελεί μία ισχυρή πλατφόρμα λογισμικού η οποία πάρεχει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης διαχείρίσης εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του ERP σας. Λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του ERP/CRM σας και του τηλεφωνικού σας κέντρου επιτυγχάνοντας την μεταξύ τους διασύνδεση και λειτουργία.

Οι βασικές λειτουργίες του συστήματος είναι: η δρομολόγηση κλήσεων, η παρακολούθηση της κατάστασης αυτών, η υλοποίηση σύνθετων IVRs (Interactive Voice Responses), η εκτέλεση και διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων και προωθητικών ενεργειών για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων. κ.α.


Διαβάστε περισσότερα.....CLOUD ERP


Πώς το cloud ERP καταπολεμά τα κρυφά κόστη

18 Απριλίου 2019

Είναι πιθανό να αποκτήσατε κάποια λύση ERP, ενώ η επιχείρησή σας ήταν ακόμα σε φάση ανάπτυξης, και σταδιακά διαπιστώνετε πως εμφανίζονται κάποιες δαπάνες υπό τη μορφή hidden costs που δεν είχατε προβλέψει. Αφού αναλύσουμε κάποια από αυτά, στεκόμαστε στο πώς το cloud ERP μπορεί να αποτελέσει τη λύση σε αυτό το θέμα.

Ας ξεκινήσουμε με κάποια σημάδια που δείχνουν ότι το απαρχαιωμένο σύστημα on–premise ERP μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, με αποτέλεσμα στο τέλος να εμφανιστούν κόστη που δεν είχατε εξαρχής προβλέψει.


Διαβάστε περισσότερα.....Soft1 erp


Η κυριαρχία του IoT μεταμορφώνει τις επιχειρήσεις

02 Απριλίου 2019

Το Internet of Things (IoT) αποτελεί το νέο trend και μια από τις εντυπωσιακότερες τεχνολογίες της εποχής μας. Με ένα φάσμα που ξεκινάει από τις συσκευές RFID και τους αισθητήρες έως και τη διαχείριση περίπλοκων δεδομένων, η τεχνολογία IoT θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουν, αποθηκεύουν και κατανοούν τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το business και τους πελάτες τους. Είναι επομένως ζωτικής σημασίας να ξεκαθαρίσουμε πως το IoT δεν απευθύνεται αποκλειστικά στον πελάτη, οπότε προκύπτει και το ερώτημα: πώς η διασύνδεση της επιχείρησής σας μπορεί να την καταστήσει επιτυχημένη και ανταγωνιστική;

Εφόσον το IoT υλοποιηθεί με το σωστό τρόπο, θα φέρει στην επιχείρηση σημαντικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της έντονης ανάπτυξης της παραγωγικότητας, αλλά και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Εκτός του ότι θα της επιτρέψει να ενεργοποιήσει με καινοτόμο τρόπο τις υποδομές της και τα assets της, το IoT συνεπάγεται νέες υπηρεσίες και προσφέρει επιπρόσθετα έσοδα. Ας δούμε αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα.


Διαβάστε περισσότερα.....Soft1 erp


Επιτυχημένη υλοποίηση ERP χωρίς προβλήματα

29 Μαρτίου 2019

Η υλοποίηση ενός πολύπλοκου συστήματος όπως το ERP, δεν είναι απλή υπόθεση. Προκειμένου να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αποφύγουν οποιαδήποτε προβλήματα, παραθέτουμε κάποια σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υλοποίηση του ERP.

Πλήρης έλεγχος

Είναι σημαντικό για την επιχείρηση να έχει τον πλήρη έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης. Ο έλεγχος σε όλα τα στάδια της λήψης αποφάσεων, του καθορισμού του χρονοδιαγράμματος και του budget, αλλά και της μεθοδολογίας της υλοποίησης είναι ζωτικής σημασίας. Η αποτυχία ελέγχου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να πετύχετε πολύ λιγότερα από όσα θα περιμένατε από τη λύση ERP σας, τουτέστιν προβλήματα επικοινωνίας, καθυστερήσεις, αναποτελεσματική υποστήριξη και υπέρβαση του budget.


Διαβάστε περισσότερα.....SOFT1 SOFTONE CRM ERP

CRM NEW TRENDS 2019

20 Μαρτίου 2019

Το CRM του μέλλοντος δεν μπορεί να παραμείνει στάσιμο – θα πρέπει να συνδυάσει πληροφορίες από διαφορετικές, αλλά συχνά σχετιζόμενες πηγές. Στη συνέχεια, αναφερόμαστε σε κάποιες από τις καινοτομίες που βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν και θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες της αγοράς.

Workflows στη εποχή του ΑΙ

Η σύγχρονη δυναμική επιχείρηση δεν μπορεί να βασίζεται πλέον σε αναποτελεσματικές και ξεπερασμένες διεργασίες. Αυτό σημαίνει πως στο κοντινό μέλλον τα συστήματα CRM θα ξεκινήσουν να αναπροσαρμόζουν τα workflows αυτόματα, για πρόσθετη αποτελεσματικότητα. Για παράδειγμα, αφότου έχουν «μάθει» κάποια επαναλαμβανόμενα patterns, τα συστήματα CRM, σε συνεργασία με την τεχνητή νοημοσύνη, θα αναβαθμίσουν τις διεργασίες προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τη χειροκίνητη εργασία, δημιουργώντας αυτόματες ενέργειες ή αναπροσαρμόζοντας το περιβάλλον εργασίας προκειμένου να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών.


Διαβάστε περισσότερα.....FinTech


Αναζωογόνηση της Χρηματοοικονομίας μέσω της καινοτομίας

15 Μαρτίου 2019

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η εποχή που διανύουμε είναι η εποχή της ψηφιοποίησης. Όλα γύρω μας μετατρέπονται σε ηλεκτρονική μορφή ή κάποια στιγμή θα μετατραπούν. Ψηφιακή εκπαίδευση, ψηφιακή διακυβέρνηση, ψηφιακή αλληλογραφία και άλλες τόσες υπηρεσίες που μέχρι στιγμής πραγματώνονταν από ανθρώπους, πλέον γίνονται μέσω υπολογιστή και κινητών. Οπότε ήταν αναπόφευκτο να μην εξελιχθούν και οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες σε κάτι αντίστοιχο, γεννώντας το FinTech. Bitcoin, Digital wallet, mobile banking, e-banking. Η έννοια του Fintech βρίσκεται παντού γύρω μας, αλληλεπιδρούμε καθημερινά με αυτή και έχει ήδη καθιερωθεί στην Eλληνική καθημερινότητα. H ελληνική οικονομική κοινότητα έχει πλέον κατανοήσει ότι πρέπει να ενθαρρύνει την εξέλιξη, να προετοιμάσει το έδαφος και να αξιοποιήσει στο μέγιστο τα οφέλη αυτής της νέας μορφής παροχής υπηρεσιών.


Διαβάστε περισσότερα.....computer telephony integration


CTI - COMPUTER TELEPHONY INTEGRATION

5 Μαρτίου 2019

Είναι μια μορφή τεχνολογίας που επιτρέπει στα συστήματα υπολογιστών και τηλεφωνίας να αλληλεπιδρούν. Οι εταιρείες που εφαρμόζουν το CTI μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογιστές για τη διαχείριση όλων των τηλεφωνικών κλήσεων, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε αυξημένη απόδοση και καλύτερα αποτελέσματα.

Αν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, είναι πιθανό να εξετάζετε το CTI επειδή η ομάδα σας χειρίζεται περισσότερες κλήσεις από αυτές που μπορεί να διαχειριστεί. Τα τηλέφωνα δεν σταματούν να κουδουνίζουν και οι πελάτες δεν βοηθούνται αρκετά γρήγορα. Το άγχος που δημιουργείται για τους εργαζόμενους είναι μεγάλο, γεγονός που κατά συνέπεια γίνεται αντιληπτό από τον πελάτη. Το CTI μπορεί να το αλλάξει!


Διαβάστε περισσότερα.....e-payment


Πλατφόρμα online πληρωμών και εισπράξεων
DGSOFT e-Payments

26 Φεβρουαρίου 2019

Η πλατφόρμα DGSOFT e-Payments σε συνδυασμό με την υπηρεσία DIAS CREDIT TRANSFER αυτοματοποιεί τη διαδικασία των εισπράξεων από πελάτες σας, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται, με τη χρήση Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αυτόματη ενημέρωση των πληροφοριακών / μηχανογραφικών συστημάτων της Εταιρίας σας.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

 1. Η πλατφόρμα DGSOFT e-Payments αποδίδει ενα μοναδικό Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής σε κάθε πελάτη και χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για την επαλήθευση της ορθότητας του.
 2. Ο Πελάτης εκτελεί την εντολή πληρωμής στην Τράπεζά του με τη χρήση του παραπάνω κωδικού.
 3. Η πλατφόρμα DGSOFT e-Payments επικοινωνεί με τη ΔΙΑΣ ΑΕ, συλλέγει τα στοιχεία των συναλλαγών και ενημερώνει αυτόματα το πληροφοριακό / μηχανογραφικό σας σύστημα.


Διαβάστε περισσότερα.....unisoft


Ακολουθώντας το «κύμα» του Enterprise Mobility

26 Ιουνίου 2018

Το mobility προσφέρει ελευθερία τόσο στους εργαζομένους, όσο και στην επιχείρηση. Ειδικότερα για την επιχείρηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενθαρρύνετε την τάση αυτή, δίχως να χρειαστεί να θυσιάσετε την ποιότητα της εργασίας σας, εξαιτίας του ότι πιθανώς να συμπέσει με προσωπικές υποχρεώσεις. Κάποιοι βασικοί κανόνες που ως επιχείρηση θα πρέπει να έχετε και θα εκτιμηθούν από τους εργαζομένους σας είναι οι εξής:

 • Σεβαστείτε τον προσωπικό χρόνο των ανθρώπων. Εφόσον δεν έχει προκύψει κάποια κρίση, μην είστε έτοιμοι να πατήσετε το “Send”, μέχρις ότου ο εργαζόμενος θα είναι πλήρως διαθέσιμος να ανταποκριθεί.
 • Η προσωπική επαφή είναι σημαντική. Στις περιπτώσεις που συναντιέστε με τους συναδέλφους σας σπάνια, καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείτε. Μπορείτε να δείτε την έκφραση, τις αντιδράσεις και τη γλώσσα του σώματος και να βγάλετε πληρέστερα συμπεράσματα από κοντά.
 • Μια ακόμα σημαντική πρόκληση στην εποχή του enterprise mobility είναι εκείνη της ασφάλειας. Ο έλεγχος των δεδομένων και της IP σε ξεχωριστές και πολλαπλές mobile συσκευές είναι κάτι σημαντικό. Οι CIOs θα πρέπει να αναπτύξουν μια πολιτική που αγκαλιάζει την κουλτούρα της mobile εργασίας και αυξάνει την παραγωγικότητα μέσω του mobile.

 • Διαβάστε περισσότερα.....  unisoft


  Η SoftOne ανεδείχθη νικήτρια στη διαγωνιστική διαδικασία για την εξαγορά της Unisoft

  06 Μαρτίου 2018

  Η SoftOne Technologies (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) ανεδείχθη νικήτρια της διαγωνιστικής διαδικασίας για την εξαγορά της Unisoft Α.Ε. Υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς της Unisoft από τη SoftOne και θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου που θα εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης που έχει συμφωνηθεί και υπεβλήθη προς επικύρωση με το αρ. 106 Β του ΠτΚ.

  Η εξαγορά της Unisoft από τη SoftOne αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το συνολικό μερίδιο αγοράς, την υποδομή δικτύου συνεργατών και την τεχνογνωσία της SoftOne, τοποθετώντας την στην ηγετική θέση της ελληνικής αγοράς πληροφορικής.

  Διαβάστε περισσότερα.....  crm new trends


  Νέες τάσεις CRM

  23 Σεπτεμβρίου 2017

  Κατά το παρελθόν, είδαμε το CRM να μετατρέπεται σε ένα εργαλείο δημιουργίας ισχυρών, μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες. Πώς αυτό πρόκειται να αλλάξει στο προσεχές μέλλον; Ας δούμε αναλυτικά τις νέες τάσεις του CRM.

  Η δύναμη των δεδομένων

  Η αξία των δεδομένων των πελατών είναι κάτι που το CRM ξεκίνησε να εκτιμά τα τελευταία χρόνια, οπότε και ανακάλυψε τα εργαλεία για να τα αξιοποιήσει κατάλληλα. Αυτή η τάση για συλλογή, ανάλυση και δράση, βάσει του τεράστιου αυτού όγκου δεδομένων που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις για τους πελάτες τους, θα εξακολουθήσει να είναι παρούσα. Ως συνέπεια, τα analytics και κυρίως τα predictive analytics θα βρεθούν στο επίκεντρο, καθώς εξάλλου και η ανάπτυξη εργαλείων που θα βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να βελτιωθούν οι προβλέψεις, οι υπηρεσίες και τα οικονομικά αποτελέσματα.

  Διαβάστε περισσότερα.....  cloud crm

  Γιατί να μετακινήσετε το CRM στο cloud;

  08 Σεπτεμβρίου 2017

  Πρόκειται περί «κοινού μυστικού» στο χώρο των επιχειρήσεων, πως το downtime είναι αρκετά συνηθισμένο. Kάτι που αναπόφευκτα θα προκύψει και θα έχει σημαντικό οικονομικό κόστος. Κάθε φορά που οι υπολογιστές δεν είναι διαθέσιμοι για χρήση, πιθανώς ως αποτέλεσμα ενός τεχνικού προβλήματος ή οτιδήποτε άλλο, οι επιχειρήσεις είναι πιθανό να «χάσουν» πελάτες, ιδίως εφόσον δεν μπορούν να ανακτήσουν την πρόσβαση στα αρχεία των πελατών τους. Εφόσον χαθούν πολύτιμα δεδομένα κατά τη διαδικασία αυτή, τότε θα προκύψει πρόβλημα ακόμα και για καθημερινές λειτουργίες.

  Σε αυτές τις περιπτώσεις, το cloud-based CRM θα βοηθήσει σημαντικά, μετακινώντας τα δεδομένα της επιχείρησης, από το hardware ή ένα data center, σε ένα ασφαλές cloud περιβάλλον. Η τεχνολογία αυτή πραγματοποιεί συνεχές backup των δεδομένων, ώστε οι χρήστες να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την εμφάνιση του προβλήματος. Το cloud CRM προσφέρει επίσης λύσεις ανάκτησης, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επανέλθουν άμεσα μετά από μια επίθεση malware ή πρόβλημα στο hardware.

  Διαβάστε περισσότερα.....  SOFTONE

  Λύσεις λογισμικού προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες σας. Προσφορές μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017!

  05 Σεπτεμβρίου 2017

  Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις απαιτήσεις των περισσοτέρων σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους.

  Διαβάστε περισσότερα.....
  DGSOFT POS

  Πληρώστε το λογισμικό σας με κάρτα και άτοκες δόσεις !

  12 Μαΐου 2017

  Στο πλαίσιο των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων της Ελληνικής αγοράς, η DGSOFT διαθέτει πλέον μηχάνημα POS για εισπράξεις από πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Η εταιρία μας, εκτός από τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων, είναι πάντα κοντά στον πελάτη με σεβασμό, ακεραιότητα και αξιοπιστία. Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε ERP / CRM / CTI λογισμικό με άτοκες δόσεις (πιστωτική κάρτα). Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Διαβάστε περισσότερα.....  ELIKON

  Η ΕΛΙΚΩΝ - ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ επέλεξε το Soft1 Open Enterprise Global Plus

  16 Φεβρουαρίου 2017

  Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη DGSOFT, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της "ΕΛΙΚΩΝ" σε ένα ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης, που την απαλλάσσει από πρόσθετες επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες IT.

  Διαβάστε περισσότερα.....  billing software

  3K BILLING SOFTWARE by DGSOFΤ

  18 Ιανουαρίου 2017

  Το σύστημα τιμολόγησης και έκδοσης λογαριασμών 3K Billing έχει σχεδιαστεί για σύνθετα περιβάλλοντα τιμολογησης και παρέχει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, καθιστώντας ευκολότερη τη σχεδίαση, διάθεση και τιμολόγηση νέων προϊόντων και υπηρεσίών.

  Η εγκατάσταση και λειτουργία του 3Κ Billing παρέχει:

  • Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Τιμολόγησης
  • Ευελιξία
  • Βελτιωμένο TTM (Time to Market)
  • Επεκτασιμότητα
  • Χαμηλό Kόστος Kτήσης
  • Διαβάστε περισσότερα.....  dias credit transfer

  DGSOFT e-payments

  05 Δεκεμβρίου 2016

  Η πλατφόρμα DGSOFT ePayments σε συνδυασμό με την υπηρεσία DIAS CREDIT TRANSFER εξασφαλίζει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας εισπράξεως οφειλών από πελάτες-συνεργάτες σας παρέχοντας τους τη δυνατότητα να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα συνεργασίας τους με τη χρήση Κωδικού Πληρωμής, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αυτόματη ενημέρωση των πληροφοριακών συστημάτων της Εταιρίας σας.

  Η διαδικασία αυτοματοποίησης των εισπράξεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

  1. Η πλατφόρμα DGSOFT ePayments αποδίδει ενα μοναδικό κωδικό πληρωμής σε κάθε πελάτη με τη χρήση ειδικού αλγόριθμου για την επαλήθευση της ορθότητας του.
  2. Ο Πελάτης εκτελεί την εντολή πληρωμής με τη χρήση του παραπάνω κωδικού από την τράπεζα συνεργασίας του.
  3. Η πλατφόρμα DGSOFT επικοινωνεί με τη ΔΙΑΣ ΑΕ συλλέγει τα στοιχεία των συναλλαγών και ενημερώνει αυτόματα το πληροφοριακό σας σύστημα.

  Διαβάστε περισσότερα.....  Microsoft Office 365

  Office 365 - Καλώς ήρθατε στο γραφείο σας στο cloud!

  15 Νοεμβρίου 2016

  Η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, Office 365, προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις ένα σύνολο εργαλείων που βελτιώνουν σημαντικά τόσο την αποδοτικότητα των στελεχών τους, όσο και τις δυνατότητες επικοινωνίας τους με συνεργάτες και πελάτες.

  Διαβάστε περισσότερα.....  Πόση τεχνολογία… αντέχει μια επιχείρηση ;

  Πόση τεχνολογία… αντέχει μια επιχείρηση ;

  4 Νοεμβρίου 2016

  Γεφυροποϊός, ισορροπιστής, ζογκλέρ, οραματιστής. Κάπως έτσι φαντάζει σήμερα ο υπεύθυνος τεχνολογίας μιας επιχείρησης, ο οποίος καλείται σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον να συνεισφέρει πολύπλευρα και σε ένα εύρος θεμάτων, που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα… στερεότυπα του ρόλου του. Πόσο μάλλον στη χώρα μας, όπου σε πλείστες περιπτώσεις, η ενεργή συμμετοχή του στην εξέλιξη μιας επιχείρησης κινείται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας! Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει να χαρακτηρίζεται ως «ο… κατσαβιδάκιας;». Χώρια που -σχεδόν- πάντοτε οι αρμοδιότητες του περιβάλλονται από ένα «πέπλο» άγνοιας και… δημιουργικής ασάφειας !

  Πλέον, οι ίδιες οι συνθήκες της αγοράς ωθούν τις επιχειρήσεις και τους τεχνολογικούς τους επικεφαλής να δώσουν «περιεχόμενο» και απτές αρμοδιότητες στο ρόλο τους. Η δε… εισβολή και εν τέλει επιβολή της ψηφιακής πραγματικότητας, κάνει ακόμη πιο αναγκαία την ύπαρξη ενός συγκροτημένου και καταρτισμένου στελέχους, το οποίο θα μπορεί να κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ευχέρεια τόσο στην εκπλήρωση των τεχνολογικών αναγκών, όσο και στη διαμόρφωση της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής μιας εταιρείας.

  Διαβάστε περισσότερα.....  Ένα ακόμη Mobile Excellence Award για τη SoftOne

  Ένα ακόμη Mobile Excellence Award για τη SoftOne

  24 Οκτωβρίου 2016

  Το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία “Mobile Integration with ERP systems” απέσπασε η SoftOne στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016, που διοργανώθηκαν από τη BOUSSIAS Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Η νέα, πολύ σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στην εταιρεία για τη λύση enterprise mobility “Soft1 360”, κατά τη διάρκεια λαμπρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

  Διαβάστε περισσότερα.....  Softone Microsoft

  H SoftOne και η Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους

  01 Οκτωβρίου 2016

  Την ένταξη της στο πρόγραμμα Cloud Solution Provider (CSP) της Microsoft, ανακοίνωσε πρόσφατα η SoftOne Technologies, Microsoft Gold Partner και ηγέτιδα εταιρεία στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο cloud.

  Αξιοποιώντας επί σειρά ετών τις τεχνολογικές δυνατότητες της πλατφόρμας Windows Azure για τη βέλτιστη λειτουργία των βραβευμένων cloud υπηρεσιών της, η SoftOne επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft, αναλαμβάνοντας επισήμως και ρόλο “Cloud Solution Provider” για τη μεταπώληση προϊόντων και υπηρεσιών -όπως το Office 365- στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

  Η συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα CSP, ακολουθεί την πρόσφατη βράβευση της SoftOne από τη Microsoft για τις υψηλές πωλήσεις του λογισμικού Soft1 στο σύννεφο το 2015, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική της συμμαχία με έναν από τους κορυφαίους, παγκοσμίως, παρόχους cloud τεχνολογιών.

  Διαβάστε περισσότερα.....  DGSOFT

  DGSOFT - Πρώτοι σε Πιστοποιήσεις Πανελλαδικά !

  14 Ιουνίου 2016

  Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών μας είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία μας είναι πλέον πρώτη Πανελλάδικά σε Ενότητες Πιστοποιήσεων Softone (10 Ενότητες - 38 Πιστοποιήσεις).

  Η διαρκής ενημέρωση και μετεκπαίδευση των στελεχών μας αποτελεί για εμάς κεντρικό μοχλό ανάπτυξης. Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να προσδίνουμε προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση του πελάτη μας.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.  Softone - Inform P. Lykos

  SoftOne και INFORM P. LYKOS ενώνουν τις δυνάμεις τους

  28 Μαΐου 2016

  Η INFORM P. LYKOS και η SoftOne Technologies ανακοίνωσαν την έναρξη μίας στρατηγικής συνεργασίας με στόχο τη διάθεση σύγχρονων λύσεων ηλεκτρονικής διαχείρισης παραστατικών στην εγχώρια αγορά. Στο πλαίσιο της σύμπραξης των δύο κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, εντάσσεται η αξιοποίηση ευρύτερων τεχνολογικών, εμπορικών και διανεμητικών συνεργιών και η επακόλουθη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης σειράς λύσεων διαχείρισης στο cloud, που περιλαμβάνει υπηρεσίες e-invoicing, e-archiving, cloud printing, cloud storage και one-to-one marketing.

  Διαβάστε περισσότερα.....  softone 120

  Η εμπορική εφαρμογή Soft1 120 σε μοναδική τιμή !

  10 Μαρτίου 2016

  Κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί τώρα να καλύψει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής του, επιλέγοντας την πιο αξιόπιστη εμπορική εφαρμογή της αγοράς σε χαμηλότερη τιμή !

  Επιλογή λογισμικού

  Soft1 120

  με άδεια χρήσης

  (License)

  450€

  Επιλογή λογισμικού

  Soft1 120

  με συνδρομή

  (ASK)

  210€

  * Η προσφορά ισχύει από 10 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2016 και αφορά αποκλειστικά την εμπορική εφαρμογή Soft1 120.

  ** Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν τη βασική λειτουργικότητα της εφαρμογής και αντιστοιχούν σε 1 χρήστη. Τα συμπληρωματικά modules, χρήστες καθώς και η Σύμβαση Νέων Εκδόσεων διατίθενται κανονικά στις ισχύουσες τιμές και εκπτώσεις.

  Δείτε ΕΔΩ Περισσότερα ή Καλέστε μας ΤΩΡΑ στο 210-5711581 ή Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.  softone 100

  Εκμεταλευτείτε ΤΩΡΑ τη Προσφορά μας !

  23 Φεβρουαρίου 2016

  SOFTONE 100 - SOFT1 100 - "All-in-One"

  Προλάβετε ΤΩΡΑ το πακέτο Soft1 100 από ΜΟΝΟ 25 € / μήνα*

  ή το DGSOFT / Soft1 "All-in-One" (βασισμένο στο Softone CRM Express) από ΜΟΝΟ 50 € / μήνα*

  Περιλαμβάνεται:

 • Βασική Εμπορική Διαχείριση
 • CRM (Customer Relations Management)
 • Παραμετροποίηση
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • *δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

  Δείτε ΕΔΩ Περισσότερα ή Καλέστε μας ΤΩΡΑ στο 210-5711581 ή Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.  2000 cloud customers

  2.000+ πελάτες στο Cloud για τη SoftOne !

  22 Φεβρουαρίου 2016

  H SoftOne συνεχίζει δυναμικά την εντυπωσιακή ανάπτυξη των πωλήσεων της στο Cloud, σπάζοντας το φράγμα των 2.000 εγκαταστάσεων.


  Και το 2015, σημαντικές επιχειρήσεις, όπως μεταξύ άλλων οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, SKF, SARAH LAWRENCE, pharmacy295 και Eurocatering, επέλεξαν τη SoftOne για τη μετάβαση τους στο Cloud, κερδίζοντας:


  • μείωση κόστους λειτουργίας και συντήρησης ΙΤ υποδομών
  • αυτόματη απαλλαγή από εργασίες backup, disaster recovery
  • ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα τους από οπουδήποτε.

  Ανακαλύψτε κι εσείς τα μοναδικά οφέλη της λειτουργίας του Soft1 στο Cloud.


  Διαβάστε περισσότερα.....  Microsoft Excellence Award για τη Softone

  Microsoft Excellence Award για τη Softone

  25 Ιανουαρίου 2016

  Την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά του Cloud, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η SoftOne Technologies, αποσπώντας μία νέα σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του 1ου Microsoft Summit 2015.

  Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου συνεργατών της Microsoft, που πραγματοποιήθηκε...

  Διαβάστε περισσότερα.....  softone

  Αντικατάσταση μηχανογράφησης με εφαρμογή Soft1... με ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ !!!

  20 Νοεμβρίου 2015

  Με ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, παρέχουμε τη δυνατότητα σε νέους πελάτες να αποσύρουν τώρα τη μηχανογράφηση (άλλης επώνυμης εταιρείας) που χρησιμοποιούν, αντικαθιστώντας την με οποιαδήποτε εφαρμογή Soft1 επιθυμούν.

  Επιλογή λογισμικού Soft1 με άδεια χρήσης (License) Επιλογή λογισμικού Soft1 με συνδρομή (ASK ή Cloud)
  Έκπτωση 50% στην τιμή του λογισμικού Δωρεάν Συνδρομή για 12 μήνες
  Η προσφορά προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά της Σύμβασης Νέων Εκδόσεων Η προσφορά προϋποθέτει 3ετή Συνδρομή με προπληρωμή των 2 πρώτων ετών

  Η προσφορά ισχύει έως και 31/12/2015 και αφορά όλους τους διαθέσιμους εμπορικούς συνδυασμούς Soft1.

  Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες:  DGSOFT

  Εκμεταλευτείτε τα προνόμια χρήσης του νέου DG-Web Portal

  23 Οκτωβρίου 2015

  Η DGSOFT χρησιμοποιώντας τη λύση s360 της SoftOne ολοκλήρωσε τη δημιουργία του νέου DG-Web Portal.

  H νέα υπηρεσία είναι πλεόν on-line και αφορά στην ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της DGSOFT.

  Υφιστάμενοι και νέοι πελάτες της DGSOFT μπορούν να ζητήσουν κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία DG-Web Portal χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

  Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.  DGSOFT

  Πέντε Καταλύτες που Επιταχύνουν την ανάπτυξη και ζήτηση του Cloud ERP το 2016

  14 Οκτωβρίου 2015

  Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Forbes / Tech.

  Σύμφωνα με τους PwC (PricewaterhouseCoopers) υπάρχει πρόβλεψη ότι μέχρι τα μέσα του 2016, οι επενδύσεις σε λύσεις SaaS (Software as a Service) θα έχoυν υπερδιπλασιαστεί (κατά $ 78 δις συνολικά) ενώ οι επενδύσεις σε παραδοσιακά συστήματα ERP θα μειωθούν κατά πάνω από 30%.

  Διαβάστε περισσότερα.....  DGSOFT

  Το ERP διασφαλίζει την παραγωγικότητά σας.

  25 Σεπτεμβρίου 2015

  Η επιτυχία ή αποτυχία σε μια επιχείρηση καθορίζεται συνήθως από το έμψυχο υλικό της και στις περισσότερες επιχειρήσεις το προσωπικό χρησιμοποιεί software όπως το ERP για να επιτελέσει αποτελεσματικά ποικίλες εργασίες, διεργασίες και δραστηριότητες. Ποιοι είναι λοιπόν οι παράγοντες εκείνοι που καθορίζουν κατά πόσον το ERP προωθεί ή εμποδίζει την παραγωγικότητα των εργαζομένων;

  Διαβάστε περισσότερα.....  DGSOFT

  Η Lovie Cosmetics επέλεξε το Soft1 300 on Cloud.

  01 Αυγούστου 2015

  Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη DGSOFT, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της έδρας και 8 υποκαταστημάτων της Lovie Cosmetics, σε ένα ενιαίο σύστημα, που την απαλλάσσει από πρόσθετες επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες IT.  ISO

  Η DGSOFT πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2008

  24 Ιουλίου 2015

  Με εφαρμογή διαδικασιών ποιότητας από την έναρξή της, η DGSOFT είναι πλέον πιστοποιημένη κατα ΕΝ ISO 9001:2008 από τον - Διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ - Φορέα Πιστοποίησης BQC.  DGSOFT

  Η Eurocatering επέλεξε το Soft1 Cloud ERP.

  13 Μαρτίου 2015

  Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη DGSOFT, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της Eurocatering σε ένα ενιαίο σύστημα, που την απαλλάσσει από πρόσθετες επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες IT.  ΗΜΕΡΙΔΑ

  H DGSOFT ως εισηγητής στην Ημερίδα «Εξωστρέφεια & Επιχειρήσεις» στο Ξενοδοχείο «Airotel Αλέξανδρος».

  23 Νοεμβρίου 2014

  Στην ημερίδα συμμετείχαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι τεσσάρων επιχειρήσεων ως εισηγητές και οι εκπρόσωποι πενήντα επιχειρήσεων ως προσκεκλημένοι / παρευρισκόμενοι. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πλήρως για τη δυνατότητα που τους δίνεται μέσω των νέων τεχνολογιών να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να οργανώσουν την εσωτερική τους δομή και διαχείριση (με SOFT1 CLOUD ERP) με στόχο την απόλυτη κερδοφορία.  DGCONSULT

  Ίδρυση της νέας εταιρίας του Ομίλου DGSOFT.

  13 Νοεμβρίου 2014

  Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη ίδρυση της εταιρίας DGCONSULT. Η νέα μας εταιρία δραστηριοποιείται στη Συμβούλευση Επιχειρήσεων με ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών (Marketing Plans, Business Plans, ISO, ΕΣΠΑ, κ.α.) καθώς και στην υλοποίηση έργων σχετικών με την εξωστρέφεια και την προβολή επιχειρήσεων (Web Applications, Digital Marketing, Branding, κ.α.).