DGSOFT

ΝΕΑ


unisoft


Η SoftOne ανεδείχθη νικήτρια στη διαγωνιστική διαδικασία για την εξαγορά της Unisoft

06 Μαρτίου 2018

Η SoftOne Technologies (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia) ανεδείχθη νικήτρια της διαγωνιστικής διαδικασίας για την εξαγορά της Unisoft Α.Ε. Υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς της Unisoft από τη SoftOne και θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου που θα εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης που έχει συμφωνηθεί και υπεβλήθη προς επικύρωση με το αρ. 106 Β του ΠτΚ.

Η εξαγορά της Unisoft από τη SoftOne αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το συνολικό μερίδιο αγοράς, την υποδομή δικτύου συνεργατών και την τεχνογνωσία της SoftOne, τοποθετώντας την στην ηγετική θέση της ελληνικής αγοράς πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα.....crm new trends


Νέες τάσεις CRM

23 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά το παρελθόν, είδαμε το CRM να μετατρέπεται σε ένα εργαλείο δημιουργίας ισχυρών, μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες. Πώς αυτό πρόκειται να αλλάξει στο προσεχές μέλλον; Ας δούμε αναλυτικά τις νέες τάσεις του CRM.

Η δύναμη των δεδομένων

Η αξία των δεδομένων των πελατών είναι κάτι που το CRM ξεκίνησε να εκτιμά τα τελευταία χρόνια, οπότε και ανακάλυψε τα εργαλεία για να τα αξιοποιήσει κατάλληλα. Αυτή η τάση για συλλογή, ανάλυση και δράση, βάσει του τεράστιου αυτού όγκου δεδομένων που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις για τους πελάτες τους, θα εξακολουθήσει να είναι παρούσα. Ως συνέπεια, τα analytics και κυρίως τα predictive analytics θα βρεθούν στο επίκεντρο, καθώς εξάλλου και η ανάπτυξη εργαλείων που θα βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να βελτιωθούν οι προβλέψεις, οι υπηρεσίες και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα.....cloud crm

Γιατί να μετακινήσετε το CRM στο cloud;

08 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόκειται περί «κοινού μυστικού» στο χώρο των επιχειρήσεων, πως το downtime είναι αρκετά συνηθισμένο. Kάτι που αναπόφευκτα θα προκύψει και θα έχει σημαντικό οικονομικό κόστος. Κάθε φορά που οι υπολογιστές δεν είναι διαθέσιμοι για χρήση, πιθανώς ως αποτέλεσμα ενός τεχνικού προβλήματος ή οτιδήποτε άλλο, οι επιχειρήσεις είναι πιθανό να «χάσουν» πελάτες, ιδίως εφόσον δεν μπορούν να ανακτήσουν την πρόσβαση στα αρχεία των πελατών τους. Εφόσον χαθούν πολύτιμα δεδομένα κατά τη διαδικασία αυτή, τότε θα προκύψει πρόβλημα ακόμα και για καθημερινές λειτουργίες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το cloud-based CRM θα βοηθήσει σημαντικά, μετακινώντας τα δεδομένα της επιχείρησης, από το hardware ή ένα data center, σε ένα ασφαλές cloud περιβάλλον. Η τεχνολογία αυτή πραγματοποιεί συνεχές backup των δεδομένων, ώστε οι χρήστες να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την εμφάνιση του προβλήματος. Το cloud CRM προσφέρει επίσης λύσεις ανάκτησης, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να επανέλθουν άμεσα μετά από μια επίθεση malware ή πρόβλημα στο hardware.

Διαβάστε περισσότερα.....SOFTONE

Λύσεις λογισμικού προσαρμοσμένες ακριβώς στις ανάγκες σας. Προσφορές μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017!

05 Σεπτεμβρίου 2017

Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις απαιτήσεις των περισσοτέρων σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα.....
DGSOFT POS

Πληρώστε το λογισμικό σας με κάρτα και άτοκες δόσεις !

12 Μαΐου 2017

Στο πλαίσιο των σύγχρονων αναγκών και απαιτήσεων της Ελληνικής αγοράς, η DGSOFT διαθέτει πλέον μηχάνημα POS για εισπράξεις από πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Η εταιρία μας, εκτός από τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων, είναι πάντα κοντά στον πελάτη με σεβασμό, ακεραιότητα και αξιοπιστία. Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε ERP / CRM / CTI λογισμικό με άτοκες δόσεις (πιστωτική κάρτα). Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα.....ELIKON

Η ΕΛΙΚΩΝ - ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ επέλεξε το Soft1 Open Enterprise Global Plus

16 Φεβρουαρίου 2017

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη DGSOFT, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της "ΕΛΙΚΩΝ" σε ένα ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης, που την απαλλάσσει από πρόσθετες επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες IT.

Διαβάστε περισσότερα.....billing software

3K BILLING SOFTWARE by DGSOFΤ

18 Ιανουαρίου 2017

Το σύστημα τιμολόγησης και έκδοσης λογαριασμών 3K Billing έχει σχεδιαστεί για σύνθετα περιβάλλοντα τιμολογησης και παρέχει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να αυξήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, καθιστώντας ευκολότερη τη σχεδίαση, διάθεση και τιμολόγηση νέων προϊόντων και υπηρεσίών.

Η εγκατάσταση και λειτουργία του 3Κ Billing παρέχει:

 • Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Τιμολόγησης
 • Ευελιξία
 • Βελτιωμένο TTM (Time to Market)
 • Επεκτασιμότητα
 • Χαμηλό Kόστος Kτήσης
 • Διαβάστε περισσότερα.....dias credit transfer

DGSOFT e-payments

05 Δεκεμβρίου 2016

Η πλατφόρμα DGSOFT ePayments σε συνδυασμό με την υπηρεσία DIAS CREDIT TRANSFER εξασφαλίζει την αυτοματοποίηση της διαδικασίας εισπράξεως οφειλών από πελάτες-συνεργάτες σας παρέχοντας τους τη δυνατότητα να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα συνεργασίας τους με τη χρήση Κωδικού Πληρωμής, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αυτόματη ενημέρωση των πληροφοριακών συστημάτων της Εταιρίας σας.

Η διαδικασία αυτοματοποίησης των εισπράξεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

 1. Η πλατφόρμα DGSOFT ePayments αποδίδει ενα μοναδικό κωδικό πληρωμής σε κάθε πελάτη με τη χρήση ειδικού αλγόριθμου για την επαλήθευση της ορθότητας του.
 2. Ο Πελάτης εκτελεί την εντολή πληρωμής με τη χρήση του παραπάνω κωδικού από την τράπεζα συνεργασίας του.
 3. Η πλατφόρμα DGSOFT επικοινωνεί με τη ΔΙΑΣ ΑΕ συλλέγει τα στοιχεία των συναλλαγών και ενημερώνει αυτόματα το πληροφοριακό σας σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα.....Microsoft Office 365

Office 365 - Καλώς ήρθατε στο γραφείο σας στο cloud!

15 Νοεμβρίου 2016

Η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft, Office 365, προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις ένα σύνολο εργαλείων που βελτιώνουν σημαντικά τόσο την αποδοτικότητα των στελεχών τους, όσο και τις δυνατότητες επικοινωνίας τους με συνεργάτες και πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα.....Πόση τεχνολογία… αντέχει μια επιχείρηση ;

Πόση τεχνολογία… αντέχει μια επιχείρηση ;

4 Νοεμβρίου 2016

Γεφυροποϊός, ισορροπιστής, ζογκλέρ, οραματιστής. Κάπως έτσι φαντάζει σήμερα ο υπεύθυνος τεχνολογίας μιας επιχείρησης, ο οποίος καλείται σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον να συνεισφέρει πολύπλευρα και σε ένα εύρος θεμάτων, που πολλές φορές ξεφεύγουν από τα… στερεότυπα του ρόλου του. Πόσο μάλλον στη χώρα μας, όπου σε πλείστες περιπτώσεις, η ενεργή συμμετοχή του στην εξέλιξη μιας επιχείρησης κινείται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας! Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει να χαρακτηρίζεται ως «ο… κατσαβιδάκιας;». Χώρια που -σχεδόν- πάντοτε οι αρμοδιότητες του περιβάλλονται από ένα «πέπλο» άγνοιας και… δημιουργικής ασάφειας !

Πλέον, οι ίδιες οι συνθήκες της αγοράς ωθούν τις επιχειρήσεις και τους τεχνολογικούς τους επικεφαλής να δώσουν «περιεχόμενο» και απτές αρμοδιότητες στο ρόλο τους. Η δε… εισβολή και εν τέλει επιβολή της ψηφιακής πραγματικότητας, κάνει ακόμη πιο αναγκαία την ύπαρξη ενός συγκροτημένου και καταρτισμένου στελέχους, το οποίο θα μπορεί να κινείται με χαρακτηριστική άνεση και ευχέρεια τόσο στην εκπλήρωση των τεχνολογικών αναγκών, όσο και στη διαμόρφωση της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής μιας εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα.....Ένα ακόμη Mobile Excellence Award για τη SoftOne

Ένα ακόμη Mobile Excellence Award για τη SoftOne

24 Οκτωβρίου 2016

Το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία “Mobile Integration with ERP systems” απέσπασε η SoftOne στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016, που διοργανώθηκαν από τη BOUSSIAS Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η νέα, πολύ σημαντική διάκριση απονεμήθηκε στην εταιρεία για τη λύση enterprise mobility “Soft1 360”, κατά τη διάρκεια λαμπρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Διαβάστε περισσότερα.....Softone Microsoft

H SoftOne και η Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους

01 Οκτωβρίου 2016

Την ένταξη της στο πρόγραμμα Cloud Solution Provider (CSP) της Microsoft, ανακοίνωσε πρόσφατα η SoftOne Technologies, Microsoft Gold Partner και ηγέτιδα εταιρεία στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο cloud.

Αξιοποιώντας επί σειρά ετών τις τεχνολογικές δυνατότητες της πλατφόρμας Windows Azure για τη βέλτιστη λειτουργία των βραβευμένων cloud υπηρεσιών της, η SoftOne επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft, αναλαμβάνοντας επισήμως και ρόλο “Cloud Solution Provider” για τη μεταπώληση προϊόντων και υπηρεσιών -όπως το Office 365- στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Η συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα CSP, ακολουθεί την πρόσφατη βράβευση της SoftOne από τη Microsoft για τις υψηλές πωλήσεις του λογισμικού Soft1 στο σύννεφο το 2015, ενισχύοντας περαιτέρω τη στρατηγική της συμμαχία με έναν από τους κορυφαίους, παγκοσμίως, παρόχους cloud τεχνολογιών.

Διαβάστε περισσότερα.....Soft1 CRM

CRM για περισσότερες πωλήσεις !

04 Αυγούστου 2016

Επιδίωξη κάθε επιχείρησης που θέλει να αναπτυχθεί, είναι να προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες από εκείνους που ήδη έχει. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο μπορεί να βοηθήσει η λύση Soft1 CRM, καθώς επιτρέπει στις επιχειρήσεις να οικοδομήσουν ακόμα καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες τους, με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά ικανοποίησης που -με τη σειρά τους- θα φέρουν περισσότερες πωλήσεις. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα.

Αυτό που κάνει μια λύση CRM είναι να καταγράφει και να αναλύει το σύνολο της επικοινωνίας μεταξύ των πελατών και της επιχείρησης, ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό εργαλείο, μιας και επιτρέπει στην επιχείρηση να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της, μέσω των επαφών που έχει με αυτούς. Εφόσον οι πελάτες μείνουν ικανοποιημένοι, το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνουν και πιστοί.

Διαβάστε περισσότερα.....DGSOFT

DGSOFT - Πρώτοι σε Πιστοποιήσεις Πανελλαδικά !

14 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών μας είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία μας είναι πλέον πρώτη Πανελλάδικά σε Ενότητες Πιστοποιήσεων Softone (10 Ενότητες - 38 Πιστοποιήσεις).

Η διαρκής ενημέρωση και μετεκπαίδευση των στελεχών μας αποτελεί για εμάς κεντρικό μοχλό ανάπτυξης. Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να προσδίνουμε προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση του πελάτη μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.Softone - Inform P. Lykos

SoftOne και INFORM P. LYKOS ενώνουν τις δυνάμεις τους

28 Μαΐου 2016

Η INFORM P. LYKOS και η SoftOne Technologies ανακοίνωσαν την έναρξη μίας στρατηγικής συνεργασίας με στόχο τη διάθεση σύγχρονων λύσεων ηλεκτρονικής διαχείρισης παραστατικών στην εγχώρια αγορά. Στο πλαίσιο της σύμπραξης των δύο κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, εντάσσεται η αξιοποίηση ευρύτερων τεχνολογικών, εμπορικών και διανεμητικών συνεργιών και η επακόλουθη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης σειράς λύσεων διαχείρισης στο cloud, που περιλαμβάνει υπηρεσίες e-invoicing, e-archiving, cloud printing, cloud storage και one-to-one marketing.

Διαβάστε περισσότερα.....softone 120

Η εμπορική εφαρμογή Soft1 120 σε μοναδική τιμή !

10 Μαρτίου 2016

Κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί τώρα να καλύψει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής του, επιλέγοντας την πιο αξιόπιστη εμπορική εφαρμογή της αγοράς σε χαμηλότερη τιμή !

Επιλογή λογισμικού

Soft1 120

με άδεια χρήσης

(License)

450€

Επιλογή λογισμικού

Soft1 120

με συνδρομή

(ASK)

210€

* Η προσφορά ισχύει από 10 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2016 και αφορά αποκλειστικά την εμπορική εφαρμογή Soft1 120.

** Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν τη βασική λειτουργικότητα της εφαρμογής και αντιστοιχούν σε 1 χρήστη. Τα συμπληρωματικά modules, χρήστες καθώς και η Σύμβαση Νέων Εκδόσεων διατίθενται κανονικά στις ισχύουσες τιμές και εκπτώσεις.

Δείτε ΕΔΩ Περισσότερα ή Καλέστε μας ΤΩΡΑ στο 210-5711581 ή Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.softone 100

Εκμεταλευτείτε ΤΩΡΑ τη Προσφορά μας !

23 Φεβρουαρίου 2016

SOFTONE 100 - SOFT1 100 - "All-in-One"

Προλάβετε ΤΩΡΑ το πακέτο Soft1 100 από ΜΟΝΟ 25 € / μήνα*

ή το DGSOFT / Soft1 "All-in-One" (βασισμένο στο Softone CRM Express) από ΜΟΝΟ 50 € / μήνα*

Περιλαμβάνεται:

 • Βασική Εμπορική Διαχείριση
 • CRM (Customer Relations Management)
 • Παραμετροποίηση
 • Τηλεφωνική Υποστήριξη
 • *δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

  Δείτε ΕΔΩ Περισσότερα ή Καλέστε μας ΤΩΡΑ στο 210-5711581 ή Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.  2000 cloud customers

  2.000+ πελάτες στο Cloud για τη SoftOne !

  22 Φεβρουαρίου 2016

  H SoftOne συνεχίζει δυναμικά την εντυπωσιακή ανάπτυξη των πωλήσεων της στο Cloud, σπάζοντας το φράγμα των 2.000 εγκαταστάσεων.


  Και το 2015, σημαντικές επιχειρήσεις, όπως μεταξύ άλλων οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, SKF, SARAH LAWRENCE, pharmacy295 και Eurocatering, επέλεξαν τη SoftOne για τη μετάβαση τους στο Cloud, κερδίζοντας:


  • μείωση κόστους λειτουργίας και συντήρησης ΙΤ υποδομών
  • αυτόματη απαλλαγή από εργασίες backup, disaster recovery
  • ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα τους από οπουδήποτε.

  Ανακαλύψτε κι εσείς τα μοναδικά οφέλη της λειτουργίας του Soft1 στο Cloud.


  Διαβάστε περισσότερα.....  Microsoft Excellence Award για τη Softone

  Microsoft Excellence Award για τη Softone

  25 Ιανουαρίου 2016

  Την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά του Cloud, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η SoftOne Technologies, αποσπώντας μία νέα σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του 1ου Microsoft Summit 2015.

  Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου συνεργατών της Microsoft, που πραγματοποιήθηκε...

  Διαβάστε περισσότερα.....  softone

  Αντικατάσταση μηχανογράφησης με εφαρμογή Soft1... με ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ !!!

  20 Νοεμβρίου 2015

  Με ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, παρέχουμε τη δυνατότητα σε νέους πελάτες να αποσύρουν τώρα τη μηχανογράφηση (άλλης επώνυμης εταιρείας) που χρησιμοποιούν, αντικαθιστώντας την με οποιαδήποτε εφαρμογή Soft1 επιθυμούν.

  Επιλογή λογισμικού Soft1 με άδεια χρήσης (License) Επιλογή λογισμικού Soft1 με συνδρομή (ASK ή Cloud)
  Έκπτωση 50% στην τιμή του λογισμικού Δωρεάν Συνδρομή για 12 μήνες
  Η προσφορά προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά της Σύμβασης Νέων Εκδόσεων Η προσφορά προϋποθέτει 3ετή Συνδρομή με προπληρωμή των 2 πρώτων ετών

  Η προσφορά ισχύει έως και 31/12/2015 και αφορά όλους τους διαθέσιμους εμπορικούς συνδυασμούς Soft1.

  Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες:  DGSOFT

  Εκμεταλευτείτε τα προνόμια χρήσης του νέου DG-Web Portal

  23 Οκτωβρίου 2015

  Η DGSOFT χρησιμοποιώντας τη λύση s360 της SoftOne ολοκλήρωσε τη δημιουργία του νέου DG-Web Portal.

  H νέα υπηρεσία είναι πλεόν on-line και αφορά στην ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της DGSOFT.

  Υφιστάμενοι και νέοι πελάτες της DGSOFT μπορούν να ζητήσουν κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία DG-Web Portal χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

  Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.  DGSOFT

  Πέντε Καταλύτες που Επιταχύνουν την ανάπτυξη και ζήτηση του Cloud ERP το 2016

  14 Οκτωβρίου 2015

  Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Forbes / Tech.

  Σύμφωνα με τους PwC (PricewaterhouseCoopers) υπάρχει πρόβλεψη ότι μέχρι τα μέσα του 2016, οι επενδύσεις σε λύσεις SaaS (Software as a Service) θα έχoυν υπερδιπλασιαστεί (κατά $ 78 δις συνολικά) ενώ οι επενδύσεις σε παραδοσιακά συστήματα ERP θα μειωθούν κατά πάνω από 30%.

  Διαβάστε περισσότερα.....  DGSOFT

  Το ERP διασφαλίζει την παραγωγικότητά σας.

  25 Σεπτεμβρίου 2015

  Η επιτυχία ή αποτυχία σε μια επιχείρηση καθορίζεται συνήθως από το έμψυχο υλικό της και στις περισσότερες επιχειρήσεις το προσωπικό χρησιμοποιεί software όπως το ERP για να επιτελέσει αποτελεσματικά ποικίλες εργασίες, διεργασίες και δραστηριότητες. Ποιοι είναι λοιπόν οι παράγοντες εκείνοι που καθορίζουν κατά πόσον το ERP προωθεί ή εμποδίζει την παραγωγικότητα των εργαζομένων;

  Διαβάστε περισσότερα.....  DGSOFT

  Η Lovie Cosmetics επέλεξε το Soft1 300 on Cloud.

  01 Αυγούστου 2015

  Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη DGSOFT, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της έδρας και 8 υποκαταστημάτων της Lovie Cosmetics, σε ένα ενιαίο σύστημα, που την απαλλάσσει από πρόσθετες επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες IT.  ISO

  Η DGSOFT πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2008

  24 Ιουλίου 2015

  Με εφαρμογή διαδικασιών ποιότητας από την έναρξή της, η DGSOFT είναι πλέον πιστοποιημένη κατα ΕΝ ISO 9001:2008 από τον - Διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ - Φορέα Πιστοποίησης BQC.  DGSOFT

  Η Eurocatering επέλεξε το Soft1 Cloud ERP.

  13 Μαρτίου 2015

  Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη DGSOFT, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, επιτυγχάνοντας την ενοποίηση όλων των λειτουργιών της Eurocatering σε ένα ενιαίο σύστημα, που την απαλλάσσει από πρόσθετες επενδύσεις και χρονοβόρες εργασίες διαχείρισης, μειώνοντας σημαντικά τις δαπάνες IT.  ΗΜΕΡΙΔΑ

  H DGSOFT ως εισηγητής στην Ημερίδα «Εξωστρέφεια & Επιχειρήσεις» στο Ξενοδοχείο «Airotel Αλέξανδρος».

  23 Νοεμβρίου 2014

  Στην ημερίδα συμμετείχαν οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι τεσσάρων επιχειρήσεων ως εισηγητές και οι εκπρόσωποι πενήντα επιχειρήσεων ως προσκεκλημένοι / παρευρισκόμενοι. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πλήρως για τη δυνατότητα που τους δίνεται μέσω των νέων τεχνολογιών να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να οργανώσουν την εσωτερική τους δομή και διαχείριση (με SOFT1 CLOUD ERP) με στόχο την απόλυτη κερδοφορία.  DGCONSULT

  Ίδρυση της νέας εταιρίας του Ομίλου DGSOFT.

  13 Νοεμβρίου 2014

  Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη ίδρυση της εταιρίας DGCONSULT. Η νέα μας εταιρία δραστηριοποιείται στη Συμβούλευση Επιχειρήσεων με ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών (Marketing Plans, Business Plans, ISO, ΕΣΠΑ, κ.α.) καθώς και στην υλοποίηση έργων σχετικών με την εξωστρέφεια και την προβολή επιχειρήσεων (Web Applications, Digital Marketing, Branding, κ.α.).


  Designed & Developed by Webdesign365. All rights reserved